Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/materka/public_html/index.php on line 479

Tájékoztató

 

Ez a weboldal a hazai készítőket, kisiparosokat, művészeket, vállalkozókat, kistermelőket, valamint azok termékeit, alkotásait mutatja be. Az oldal folyamatosan bővül, készítőkkel és termékekkel egyaránt.

 

Ha Ön magyar készítő által előállított terméket, alkotást keres, a bal oldali menüben válogathat, vagy a fejlécben található kereső mezőt is használhatja.

 

Ha Ön magyar termékeket készít és még nem szerepel az adatbázisban, de szeretne Ön is jelen lenni az oldalon, akkor regisztráljon. Az oldalon való megjelenés teljesen ingyenes. Mivel az oldal célja a hazánkban magyar emberek, cégek által előállított termékek, alkotások bemutatása, ezért kérjük, csak akkor regisztráljon, ha Ön megfelel ennek a feltételnek. Amennyiben ettől eltérően regisztrál, adatai törlésre kerülnek.

 

A regisztráció után nemcsak az elérhetőségi adatait, bemutatkozó szövegét, hanem termékeinek képét és azok adatait is feltöltheti. A termékek számában nincs korlátozás, tehát valamennyi, Ön által készített terméket megjelenítheti. Vállalkozása, termékei egy saját aloldalon, a készítők menüben (megjelenés a regisztráció sorrendjében) és a bal oldali menüsorban is megjelennek. Termékeinek megtekintési statisztikáját minden hónapban elküldjük az Ön részére, valamint hónap közben a saját adminisztrációs felületén is megtekintheti.

 

Legyen Ön is jelen az oldalon, regisztráljon most.